Κύπρος

Παπουλής: «Αυτό ήταν ληστεία»

Στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο αναφέρθηκε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φώτης Παπουλής.

Ληστεία χαρακτήρισε αυτό που συνέβη στην Κύπρο ο Φώτης Παπουλής.

Ο 28χρονος παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που επικρατεί στην Κύπρο και στο πόσο γρήγορα άλλαξαν τα δεδομένα.

Ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Κύπριοι είναι αρκετά δυνατοί για να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» και τον Γιώργο Χελάκη.

Για την κατάσταση στο νησί:
«Τα πράγματα είναι πρωτόγνωρα. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς και βρισκόμαστε σε αναμονή. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Κανείς δεν ξέρει 100% τι θα γίνει. Και στο ποδόσφαιρο φυσικά ισχύει το ίδιο. Μέχρι τώρα οι Κύπριοι περνούσαν καλά, αλλά τώρα βλέπουν όλα να αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Την πρώτη ημέρα που ήρθα νόμιζα ότι εδώ ήταν Παράδεισος. Τώρα βλέπω αγανάκτηση και είναι προφανές πως αυτό που έγινε ήταν ληστεία. Άλλοι το δημιούργησαν το πρόβλημα και όχι οι απλοί πολίτες. Υπάρχει πολλή κατήφεια. Οι στιγμές αυτές είναι από τις χειρότερες. Έχουν δείξει όμως ότι είναι δυνατοί και ικανοί να ξανασηκωθούν και να φτάσουν στο σημείο που ήταν».

Για την κατάσταση στην ομάδα και το πρωτάθλημα:
«Επίσημα δεν μας έχουν πει ακόμη τίποτα. Αλλά σίγουρα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Θα υπάρχουν μικρότερα μπάτζετ και μικρότεροι μισθοί. Όσον αφορά σε εμένα εγώ έχω άλλο έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x