F1

Μάρκο: «Το θέμα θεωρείται λήξαν»

Λήξαν θεωρείται το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ Φέτελ και Γουέμπερ στο γκραν πρι της Μαλαισίας για τη Red Bull, όπως δήλωσε ο Χέλμουτ Μάρκο .

Να βάλει τέλος στην αναστάτωση που επικρατεί στις τάξεις της Red Bull μετά το γκραν πρι στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας θέλησε ο Χέλμουτ Μάρκο, ο οποίος τόνισε πως το θέμα για τους «κόκκινους ταύρους» θεωρείται λήξαν.

Ο σύμβουλος της ομάδας τόνισε πως οι Φέτελ και Γουέμπερ μετά το γκραν πρι συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια τους.

«Δεν χρειάζεται να είναι κολλητοί, μπορούν απλώς να κινούνται στα πλαίσια της συνεργασίας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Σεμπάστιαν απολογήθηκε κάτι που ήταν το πρώτο σωστό βήμα από την πλευρά του. Στη συνέχεια υπήρξαν οι σχετικές συζητήσεις για την εξέλιξη του αγώνα και στο τέλος υπήρξε χειραψία των δύο πιλότων. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν», ήταν τα λόγια του Μάρκο για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα είπαμε στον Σεμπάστιαν να διατηρήσει τη θέση του γιατί δεν ξέραμε σε τι κατάσταση ήταν τα ελαστικά και θέλαμε να ολοκληρώσουν και τα δύο μονοθέσια τον αγώνα. Στη συνέχεια εκείνος έκανε την επίθεσή του, ενάντια στη στρατηγική που είχαμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε. Αυτό δεν μπορούμε αν το ελέγξουμε από το ενδοεπικοινωνία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x