Για το πρώτο του ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό προετοιμάζεται ο Αμπντούλ Καμαρά. Μιλώντας στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της 26ης αγωνιστικής, ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη κόντρα με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο.

«Ξέρουμε τι σημαίνει ένα παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού και πόσο σημαντικό είναι για λόγους πρεστίζ μια νίκη σε τέτοιου είδους αγώνες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο εναντίον του Ολυμπιακού. Έχουμε στο μυαλό μας ότι ίσως αυτό το παιχνίδι να είναι λίγο διαφορετικό, αλλά η προετοιμασία είναι η ίδια όπως και για τα προηγούμενα παιχνίδια», είπε σχετικά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του στους Θεσσαλονικείς τόνισε πως «είναι αρμόδιοι άλλοι να απαντήσουν», ωστόσο πρόσθεσε πως «αν και δεν είμαι μεγάλος και αυτό παίζει ρόλο, έχω εγκλιματιστεί στην Ελλάδα. Στο μυαλό μου έχω συνεχώς την σκέψη πώς να βελτιώνομαι καθημερινά, αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν ξέρω αν έχω φτάσει στο 100% αλλά ελπίζω να μην βρίσκομαι ούτε στο μισό της απόδοσής μου».

* Τη βράβευση στον Αμπντούλ Καμαρά πραγματοποίησε ο κ. Πασχάλης Νταβρανίκας, εκπρόσωπος της εταιρίας CYTA Ελλάς, επίσημου χορηγού της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.