Βόλεϊ

«Μπορούμε και πιο ψηλά από τετράδα»

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο την είσοδο στην πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδου της Α1 βόλεϊ των ανδρών, αλλά μπορεί και πιο ψηλά, αν νικήσει.

Αυτό επισήμανε σε δηλώσεις του και ο Μάκης Κανέλλος, τονίζοντας πως οι δυο εβδομάδες διακοπής του πρωταθλήματος βοήθησαν αυτόν και τους συμπαίκτες του να προετοιμαστούν καλύτερα, χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, πιστεύει πως η απόδοση του «Δικεφάλου» θα κρίνει την αναμέτρηση και αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του Στέλιου Καζάζη.

Αναλυτικά: «Είναι ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, όχι μόνο γιατί με νίκη με οποιοδήποτε σκορ μπορούμε να μπούμε στην τετράδα, αλλά γιατί, με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορούμε να φιλοδοξούμε και για κάτι περισσότερο. Είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε αρκετά αυτές τις δύο εβδομάδες και, παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να δώσουμε κάποια φιλικά, νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε όλοι ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με την πιο σταθερή απόδοση, αλλά για εμάς αυτός ο αγώνας είναι ένας "τελικός". Πρέπει να δείξουμε στον Ολυμπιακό ότι πρέπει να μας υπολογίζει, γιατί όσες φορές παίξαμε τη φετινή χρονιά μεταξύ μας, συνέβη το αντίθετο.

Θα εξαρτηθεί από τη δική μας ομαδικότητα και την απόδοση που θα "πιάσουμε", γιατί χωρίς να παίξουμε όλοι καλά δεν μπορούμε να νικήσουμε κανέναν αντίπαλο, αλλά και στα κέφια του Γιορντάνοφ. Ο Γιορντάνοφ είναι σχεδόν ο μισός Ολυμπιακός.

Με τον Καζάζη έχουν γίνει κάποια πράγματα διαφορετικά, έχουμε μπει σε μια άλλη φιλοσοφία δουλειάς και έχουμε δουλέψει πολύ σε ατομικό επίπεδο κάποια ατομικά στοιχεία. Κάτι το οποίο άργησε να γίνει στην αρχή, γιατί θέλει τον χρόνο του, αλλά νομίζω ότι τώρα άρχισε να φαίνεται.

Άγχος πρέπει να υπάρχει, γιατί εδώ που φτάσαμε και έτσι όπως τα κάναμε, υπεύθυνοι είμαστε εμείς, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε βγει άνετα στην τετράδα. Σε καμία περίπτωση, όμως, αυτό το άγχος δεν πρέπει να μας βγει μέσα στο παιχνίδι, γιατί πρέπει να αποδείξουμε ότι στα δύσκολα ματς είμαστε παρόντες, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x