Stoiximan Super League

Παναγόπουλος: «Νίκη με Αστέρα και τελειώσαμε»

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι κομβικής σημασίας για τον Πανιώνιο, κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίος χαρακτήρισε κομβικής σημασίας για την ομάδα του. Ο ίδιος πιστεύει πως με νίκη κόντρα στους Αρκάδες θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Πάρη Ανδράλα αλλά και τους άλλους τραυματίες.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας είναι μια εξαιρετική ομάδα και ξέρουμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Ξέρουμε ότι σε αυτό το ματς η ομάδα από την Τρίπολη θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε τα μέσα και την ποιότητα να τον αντιμετωπίσουμε και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους».

Για τη "μάχη" σωτηρίας: «Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τον αγώνα με τον Αστέρα, τότε θα έχουμε κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Είναι το πιο κομβικό ματς για εμάς».

Για ενδεχόμενες αλλαγές: «Αλλαγές προσώπων θα υπάρξουν. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιες. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μετά την τελευταία προπόνηση της Κυριακής».

Για την ετοιμότητα του Ανδράλα: «Μπήκε σήμερα σε κάποια κομμάτια της προπόνησης. Δεν μπορούμε να πούμε όμως αν θα είναι έτοιμος τη Δευτέρα. Προέχει, όπως πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις, η υγεία του παίκτη».

Για το πως θα πορευτεί ο Πανιώνιος στα τελευταία ματς σε περίπτωση νίκης τη Δευτέρα: «Σ' αυτήν την περίπτωση θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Υπάρχουν οι σχετικές σκέψεις και αναλόγως με το αποτέλεσμα θα αποφασίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x