Μαχητικά Αθλήματα

Χατζηχρόνογλου: «Δεν μου ξεφεύγει»

Πανέτοιμος για το Gods of War 2 και την κατάκτηση μιας ακόμη ζώνης, δήλωσε στο sport-fm.gr ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου.

Σε ιδανική κατάσταση κι έτοιμος να διευρύνει το νικηφόρο σερί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου.

Ο “Professor” είναι -αυτή την περίοδο- ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας Kickboxer στην κατηγορία των 80κ. και μετά τη νίκη επί του Νικολαΐδη στο “The Battle”, έρχεται με φόρα στο “Gods of War 2” για να διεκδικήσει ένα ακόμη τίτλο, κόντρα στον Λευτέρη Χαχαμίδη.

Μιλώντας στο sport-fm.gr δεν φαίνεται… διατεθειμένος να φύγει χωρίς τη ζώνη από το αθλητικό κέντρο Δαϊς (Μαρούσι, Σάββατο 30/3).

«Έχω κάνει την καλύτερη προετοιμασία και νιώθω 100% έτοιμος . Όταν βλέπω μια ζώνη, ένα μεγάλο στόχο, δεν μπορώ να τον αφήσω να μου ξεφύγει».

Απέναντι στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο αθλητής του Νίκου Ασκητή έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και υπερασπίστηκε τη ζώνη του. Σε έναν αγώνα που από πολλούς δεν θεωρούταν το φαβορί.

«Αυτό ήταν κάτι που με πείσμωσε και εν τέλει λειτούργησε θετικά. Με τον Αλέξανδρο υπήρξε μια κόντρα που έπρεπε να λυθεί πάνω στο ρινγκ. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήταν θέμα τύχης ή κάτι που απλά συνέβη η νίκη μου στον πρώτο μας αγώνα».

Σειρά για την κόντρα του με τον Λευτέρη Χαχαμίδη, τον οποίο έχει κερδίσει στο παρελθόν, αλλά σήμερα η αγωνιστική του κατάσταση αποτελεί ερωτηματικό.

«Έχει ένα διάστημα αποχής από τους αγώνες. Γνωρίζω ότι προετοιμάστηκε στην Αυστραλία, σίγουρα θα έχει δουλέψει αρκετά για να βελτιωθεί. Από την μεριά μου, έκανα την καλύτερη προετοιμασία, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς και είμαι πανέτοιμος. Ποτέ δεν μπαίνω στο ρινγκ με την ψυχολογία ότι είμαι φαβορί ή αουτσάιντερ. Ετοιμάζομαι ειδικά για κάθε αγώνα και προσαρμόζομαι στον αντίπαλό μου».

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x