Κώστας Νικολακόπουλος

Υπάρχει και το Kύπελλο

Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μία πρώτη προσέγγιση στο sport-fm.gr της μάχης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, κάτω από ένα άλλο πρίσμα.

• Καταλαβαίνω ότι οι Ολυμπιακοί θα γούσταραν μία μεγάλη σε έκταση νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Και κυρίως γιατί από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι ο αντίπαλος που «έρχεται» για τον Ολυμπιακό, θα ήταν πολύ σημαντικό να έπαιρνε ένα μεγάλο «μάθημα» στο Καραϊσκάκη. Δηλαδή, μία εμφατική νίκη των ερυθρόλευκων.

• Εγώ πάλι το βλέπω λίγο διαφορετικά. Και συνδέω το παιχνίδι του Φαλήρου με τον τελικό του κυπέλλου, στον οποίο είναι πιθανόν να τεθούν αντιμέτωποι πάλι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό το οποίο έχω στο μυαλό μου είναι: μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει δύο νίκες σε αυτά τα ματς, από μισό μηδέν στο καθένα; Μια χαρά θα είναι, λέω εγώ. Θα έχει πιστοποιήσει μέσω μίας νίκης στο πρωτάθλημα την ανωτερότητά του στη διοργάνωση και θα έχει κατακτήσει και το νταμπλ με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, δηλαδή κόντρα στην ομάδα η οποία «φτάνει» για να του αμφισβητήσει τα πρωτεία…

• Τι να το κάνω εγώ να κερδίσει στο Καραϊσκάκη 3-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ και στον τελικό του κυπέλλου να πάει με τον αέρα του σούπερ φαβορί και να φάει τα μούτρα του στο ΟΑΚΑ; Γιατί συνήθως έτσι γίνεται, όταν κάποια ομάδα κάνει μία μεγάλη νίκη και μετά έχει να παίξει με τον ίδιο αντίπαλο.

• Για σκεφθείτε το λίγο.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x