Stoiximan Super League

SOS από τους προπονητές της ΑΕΚ

Δραματική -όσο και γεμάτη αξιοπρέπεια- έκκληση για βοήθεια στις ακαδημίες της ΑΕΚ απηύθυναν οι προπονητές των τμημάτων υποδομών.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ είναι βαθιά. Τόσο πολύ που φτάνουν μέχρι τα «φυτώρια» της.

Με την ίδια αξιοπρέπεια λοιπόν που δεν τα αφήνουν να… φυτοζωούν, οι προπονητές τους απηύθυναν δημόσια έκκληση για οικονομική στήριξη.

Έτσι, ονόματα που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα της «Ένωσης» (όπως των Στέλιου Σεραφείδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Χάρη Κοπιτσή και Μιχάλη Βλάχου) υπογράφουν την ανακοίνωση που εκδόθηκε και ζητά -ανεξάρτητα από την αφοσίωση με την οποία οι ίδιοι θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους- να υποστηριχθεί εκείνη από επιφανείς και εύπορους φίλους της ΑΕΚ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Έγινε σήμερα συνάντηση των προπονητών ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ με βασικό θέμα το οικονομικό και βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, όπως και το ευρύτερο πρόβλημα της διάρθρωσης τους. Τελικά, μέσα από ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο, καταλήξαμε στα ακόλουθα.

Α. Να ζητήσουμε άμεσα για την Δευτέρα 1.4.2013 συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο.

Β. Σεβόμενοι το έμβλημα της ομάδας μας και νιώθοντας ιερή υποχρέωση απέναντι στα παιδιά που εκπαιδεύουμε, στον κόσμο μας και την ιστορία της ΑΕΚ μας, να συνεχίσουμε με κόστος προσωπικό και οικογενειακό τις προπονήσεις των τμημάτων. Απλήρωτοι, μη λείποντας ούτε μια μέρα από την προπόνηση, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς.

Γ. Να κάνουμε μια έκκληση στους επιφανείς και εύπορους Ενωσίτες να συνδράμουν οικονομικά έστω και μορφή δανείου, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

BATISTA DANIEL

ΚΟΠΙΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΛΑΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΤΣΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x