Stoiximan Super League

«Θα μπούμε για τη νίκη»

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι παίκτες του Πανιωνίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να πάρουν την νίκη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο επιθετικός των «κυανέρυθρων», Δημήτρης Κολοβός.

Με στόχο την νίκη θα παραταχτούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Κολοβός.

Ωστόσο, ο στράικερ των «κυανέρυθρων» ξέρει πως αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Αρκάδες διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Κολοβός:


Για τον αγώνα με τον Αστέρα:


«Ο Αστέρας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Φαίνεται αυτό από τη δεύτερη θέση που κατέχει. Εμείς το βλέπουμε σαν ένα δύσκολο ματς, ότι έχουμε μπροστά μας μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά θα μπούμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Θα μπούμε καθαρά για τη νίκη».

Για τις πέντε νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν οι Αρκάδες:

«Είναι ένα καλό σύνολο αγώνων που έχει νίκες ο Αστέρας, αλλά δεν το κοιτάμε. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Αυτοί έρχονται για να πάρουν το διπλό, εμείς πιστεύω ότι στο γήπεδό μας είμαστε καλοί και πρέπει να το αποδείξουμε και σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν μπορούν να κερδίσουν τον σύλλογο της Τρίπολης, όπως έκαναν και κόντρα στον Ατρόμητο:

«Πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο, με κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Τυχαίνει να παίζουμε με τον Αστέρα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».


Για το τι ξεχωρίζει από τον Αστέρα:

«Γενικά πρέπει να κοιτάξουμε συνολικά τον Αστέρα. Από το κέντρο και μπροστά είναι πολύ καλοί. Το δείχνουν με τις ενέργειες που κάνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε όπως μπήκαμε με τον Ατρόμητο και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x