Βόλεϊ

Ο ένας άνετος, ο άλλος… καίγεται

Ο πρώτος και αδιάφορος βαθμολογικά Ολυμπιακός κοντράρεται, για την τελευταία αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών, με τον ΠΑΟΚ που καίγεται για τη νίκη ώστε να μπει στην πρώτη τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 βόλεϊ των ανδρών, τον Ολυμπιακό σε ένα από τα ντέρμπι που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με νίκη «κλειδώνει» την είσοδο του στην τετράδα χωρίς να εξαρτάται από αποτελέσματα άλλων αγώνων, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει για το γόητρο αλλά και το αήττητο καθώς έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

«Καλύτερα να μιλάμε λίγο και να πράξουμε πολλά...»

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος αγωνιστικά, χωρίς απουσίες και προβλήματα και ο Στέλιος Καζάζης δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο καλύτερα να μιλάμε λίγο και να πράξουμε πολλά μέσα στο γήπεδο. Η ανάγκη του ΠΑΟΚ για βαθμούς είναι δεδομένη για να μπορέσουμε να μπούμε στην τετράδα. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Τα σενάρια για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ μπαίνει στην τετράδα. Αν ισοβαθμήσει είτε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είτε με τον Παμβοχαϊκό ή και με τους δύο (τριπλή ισοβαθμία) έχει πλεονέκτημα σε όλες τις περιπτώσεις, άρα μπορεί να πάρει κάλλιστα και την δεύτερη θέση.

Σε περίπτωση ήττας με 3-2 από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός τετράδας μόνο αν ο Φοίνικας πάρει τρίποντο από τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι. Σε περίπτωση ήττας από τον Ολυμπιακό με 3-0 ή, 3-1 ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός τετράδας ακόμα και αν νικήσει ο Φοίνικας τον Παμβοχαϊκό ακόμα και με 3-2.
Σε ισοβαθμία με τον Φοίνικα Σύρου ο ΠΑΟΚ έχει και εκεί το πλεονέκτημα.


«Στόχος μας είναι η νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας»

Ο Δημήτρης Καζάζης αντιμετωπίζει προβλήματα με τους Σμαραγδή, Χριστοφιδέλη, Φιλίποφ οι οποίοι μετά το Κύπελλο στο Ρέθυμνο κάνουν ειδικές θεραπείες. Θα ακολουθήσουν την αποστολή αλλά η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε για τον αγώνα:

«Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η ομάδα προσπαθεί να προσαρμοστεί και πάλι στις συνθήκες του πρωταθλήματος και να μπει σε ρυθμούς τελικών play offs. Έχουμε μικροπροβληματάκια με αρκετούς παίκτες. Στόχος μας είναι η νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τους βαθμούς αλλά εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και δεν μπαίνουμε σε σενάρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x