Stoiximan Super League

Preview: ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (16:30, Novasports 3)

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς –βέβαια- λόγους.

Το πρωτάθλημα ξεκινά ξανά!

Και έστω αν δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πυλώνα στο «Γεντί Κουλέ», έστω και αν χρειάστηκε να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα «μονομαχούν» για τους τρεις βαθμούς.

Οι μεν Κρητικοί με στόχο να ξεφύγουν περαιτέρω και να απομακρύνουν τον φόβο του υποβιβασμού, οι δε Ηπειρώτες να κάνουν ακόμη ένα καθοριστικό βήμα εισόδου στα πλέι οφ.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

ΟΦΗ
Μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Κι αυτό διότι ο Γιάννης Πετράκης καλείται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές απουσίες, κάνοντας αλχημείες για το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Ο τεχνικός του συλλόγου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον άρρωστο Μιχάλη Αγριμάκη, τους τραυματίες Μανώλη Ζαχαράκη, Γρηγόρη Κυζιρίδη, καθώς και τον τιμωρημένο Κώστα Μπανούση.

Εκτός από τους παραπάνω εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες έμειναν και οι Γιαγκιόζης, Χατζηκοσμάς, Βαλεριάνος, Καπουράνης –για τακτικούς λόγους- αλλά και ο μακροχρόνια τραυματίας Χαριτωνίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζορμπάς, Ροβίθης, Νύκταρης, Κανούλας και Κολιακουδάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα

Έχει φορτσάρει για τα καλά και συνεχίζει για το ευρωπαϊκό όνειρο. Σύμμαχός του σε αυτή την προσπάθεια στο Ηράκλειο, οι ελάχιστες απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ έχει πιο συγκεκριμένα μόλις δύο απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο πρώτος είναι ο Βίλα που είναι τιμωρημένος για το ματς με τον ΟΦΗ, καθώς και ο Αυγενικού που είναι τραυματίας και δεν κατάφερε να συμπεριληφθή στην αποστολή.

Κατά τα άλλα, οι Ηπειρώτες αναμένεται να παραταχθούν χωρίς εκπλήξεις με στόχο τι άλλο; Το τρίποντο που θα τους «ριζώσει» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Φέγκρους, Μπαμπανιώτης, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Λίλα, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Νάκος, Ντε Βινσέντι. Ίλιτς, Γιάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x