Ελλάδα

Ο ΠΣΑΠ στην Καβάλα

Παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει η ομάδα του ΠΣΑΠ κόντρα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Καβάλας.

Την προσεχή Δευτέρα, η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του προπονητή Ζαχαρία Λυκουρίνου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Καβάλας σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, στο Εθνικό Στάδιο της Καβάλας.

Τα έσοδα της φιλικής αναμέτρησης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καβαλιώτη, Δρόσου Χατζησάββα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Η παρουσία της ομάδας του ΠΣΑΠ στην Καβάλα εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Συνδέσμου και των μελών του για κοινωνική προσφορά, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών που έχουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Με τον ΠΣΑΠ θα αγωνισθεί και ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Πούλιος. Η αποστολή της ομάδας του ΠΣΑΠ θα αποτελείται από τους παλιούς ποδοσφαιριστές: Σαργκάνη, Κατεργιαννάκη, Γιάννη Ξανθόπουλο, Νίκο Γκουλή, Καραϊσαρίδη, Παπαδημητρίου, Μπασινά, Ζαγοράκη, Πούλιο, Τσιάρτα, Μπατίστα, Σαραβάκο, Παπανδρέου, Νασιόπουλο και Λυμπερόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x