Ελλάδα

Του έκανε… πλάκα

Εντυπωσιακός ήταν μέσα στην έδρα του ο Ίκαρος, καθώς επικράτησε 79-67 του Άρη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1 αντρών στο μπάσκετ.

Ό,τι ήθελε έκανε ο Ίκαρος τον Άρη πανηγυρίζοντας μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του.

Η ομάδα της Καλλιθέας για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε 79-67 των «κίτρινων» και παρέμεινε σταθερά στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα οι Θεσσαλονικείς με αυτή την ήττα δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την 8η θέση.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Φαγιέ με 17 πόντους.

Πιο δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ίκαρος, με αποτέλεσμα να είναι αυτός που είχε το σκορ υπέρ του. Ο Άρης ξεκίνησε αρκετά… μουδιασμένα, αλλά μετά το 5ο λεπτό κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν την πρωτοπορία στο σκοράρισμα και έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι 21-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ίκαρος όχι μόνο διατήρησε τα ηνία στο σκορ, αλλά κατάφερε παίζοντας πολύ καλή άμυνα να αυξήσει και την διαφορά του από τους Θεσσαλονικείς. Ο Άρης έδειχνε να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να μπει στο κλίμα του αγώνα με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάνε στο ημίχρονο στο +11, 41-30.

Με το… πόδι στο γκάζι συνέχισε και στην τρίτη περίοδο ο Ίκαρος και μάλιστα έφτασε την διαφορά του από τον Άρη στο +16, 58-42, δύο λεπτά πριν το τέλος του δεκάλεπτου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν, έστω και λίγο, κλείνοντας την περίοδο πίσω στο σκορ, 58-46.

Απλή, τυπική διαδικασία ήταν η τελευταία περίοδος, με τον Ίκαρο να μην χάνει ποτέ το προβάδισμα και την διαφορά του από τον Άρη, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μία πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του με 79-67.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 41-30, 58-46, 79-67

Ίκαρος (Γιώργος Καλαφατάκης): Στρναντ, Μακ Νάιτ 2, Κυρίτσης 15, Βρίκιτς 15, Καρακωνσταντάκης, Φαγιέ 17, Γιαννακίδης, Αγαδάκος 8, Σίμτσακ 8, Αλάμπι 9, Θεολογίτης

Άρης (Βαγγέλης Αγγέλου): Χάντ 13, Πελεκάνος 2, Βεζένκοφ 8, Τσιάρας 5, Ασημακόπουλος 4, Καραποστόλου 3, Χαρίσης 2, Μποχορίδης, Σαρικόπουλος 6, Μούρτος, Βεργίνης 21, Δήμας 3

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x