Stoiximan Super League

Με όλα τα «όπλα» ο Βέλιτς

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. 21 παίκτες συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Βοιωτών.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει της αυριανής (31/03) αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Βοιωτοί, μετά την ισοπαλία μεταξύ Άρη και Πανθρακικού, βρίσκονται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη, θα κάνουν το πλέον σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Βοιωτών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο Βόσνιος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 21 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Κυριακίδη, Κασμερίδη, Τσιντώτα, Μουλόπουλο, Χοσέμι, Κόρμπο, Ζησόπουλο, Νικολακάκη, Γεωργίου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Καγεχόν, Μπουμάλ, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x