Stoiximan Super League

Δεν αρκεί μόνο ένας Ντος Σάντος

«Πακέτο» θέλει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τον Τζιοβάνι και τον Τζόναθαν Ντος Σάντος. Ποιος ο ρόλος του πατέρα και μάνατζέρ τους στις συζητήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται ο Τζιοβάνι και ο Τζόναθαν Ντος Σάντος. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξετάζει προσεκτικά το ενδεχόμενο να πάρει «πακέτο» τα δύο αδέρφια από το Μεξικό, κάτι που γνωρίζει και ο Μίτσελ.

Για τον Τζιοβάνι είχαν ασχοληθεί οι Πειραιώτες πριν από κάποια χρόνια, χωρίς όμως να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Μαγιόρκα, έχοντας φορέσει της φανέλες των Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Γαλατασαράι και Σανταντέρ στο παρελθόν.

Τη φετινή σεζόν μετράει 19 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 5 ασίστ στους συμπαίκτες του. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και οι πρωταθλητές – σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» - αναμένεται να κάνουν τη κίνησή τους, αν τελικά υποβιβαστεί στη Segunda Division.

Οι όποιες εξελίξεις γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση μετατίθενται στο τέλος της Primera Division.

Όσον αφορά το θέμα του Τζόναθαν, στον Ολυμπιακό έχουν εισπράξει ήδη την πρώτη θετική απάντηση από την πλευρά του παίκτη. Ο 23χρονος χαφ της Μπαρτσελόνα δεν δείχνει αρνητικός να δουλέψει με τον Μίτσελ και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να επιστρέψει πιο έτοιμος στην Καταλονία.

Το πρόβλημα, όμως, είναι να τα βρουν οι Πειραιώτες με τους Καταλανούς με τους οποίους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτό το διάστημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε αυτές έχει ενεργό ρόλο ο πατέρας Ντος Σάντος που λειτουργεί και ως μάνατζέρ τους.

Εν τω μεταξύ, στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για τον Ρολάνδο Μπιάνκι. Ο 30χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Τορίνο και επρόκειτο να τον «τσεκάρει» από κοντά ο Κοβάσεβιτς στο πρόσφατο παιχνίδι με την Νάπολι (ήττα με σκορ 3-5), όμως εκείνος δεν έπαιξε ούτε για ένα λεπτό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x