Ισπανία

«Σκέφτονται Κασίγιας στην Μπαρτσελόνα»!

Ένα απίστευτο σενάριο που θέλει την Μπαρτσελόνα να εξετάζει την περίπτωση του Κασίγιας για να καλύψει τη θέση στον «άσο» σκαρφίστηκαν - λόγω της ημέρας – στην καταλανική Sport.

Καλπάζουσα φαντασία έχουν οι συντάκτες της ιστοσελίδας της καταλανικής εφημερίδας «Sport», οι οποίοι θέλησαν να γιορτάσουν με ένα ανάλογης λογικής δημοσίευμα την Πρωταπριλιά.

Ο λόγος είναι ότι αναφέρουν πως οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας.

Εκμεταλλευόμενοι την «κόντρα» που έχει ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο το τελευταίο διάστημα υποστηρίζουν ότι αυτό θα ήταν το… κλειδί για την μεταγραφή του διεθνούς γκολκίπερ στους «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα μετά την απόφαση του Βίκτορ Βαλντές να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Επίσης, επικαλούνται τη συζήτηση που είχε φημολογηθεί πως είχε ο Κασίγιας με τον Φλορεντίνο Πέρεθ – παρουσία του Σέρχιο Ράμος – και είχαν τονίσει ότι αν μείνει ο Μουρίνιο στη Ρεάλ, τότε θα φύγουν!

Μάλιστα, καταλήγουν με το επιχείρημα πως θα μπορούσε να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκδίκηση για την υπόθεση του Φίγκο μία τέτοια κίνηση από την πλευρά της διοίκησης Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, το δημοσίευμα δεν μπορεί να έχει ισχύ, αφού ο Κασίγιας παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης από ηλικία 9 ετών και δεν υπήρχε περίπτωση να προδώσει τα «πιστεύω» του και τόσα χρόνια καριέρας στην αγαπημένη του ομάδα!

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x