Champions League

Ο ρέφερι που έκανε έξαλλο τον Κριστιάνο

Ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν, που θα διευθύνει την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ για τα προημιτελικά του Champions League, έχει… άσχημο παρελθόν με τον Ρονάλντο.

Κακές αναμνήσεις φέρνει στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Σβέιν Όντβαρ Μουν, διαιτητής που ορίστηκε στον πρώτο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατάσαραϊ για τα προημιτελικά του Champions League την Τετάρτη.

Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ το Σεπτέμβριο του 2011 ο Πορτογάλος σταρ είχε διαμαρτυρηθεί για το σκληρό παιχνίδι των Κροατών που έμεινε ατιμώρητο. «Είναι πολύ κακός διαιτητής. Ελπίζω να μην έχουμε άλλες διαιτησίες σαν κι αυτή. Είναι ντροπή», είχε δηλώσει. Φέτος ο 34χρονος ρέφερι έχει διαιτητεύσει στους αγώνες Άρσεναλ-Ολυμπιακός 3-1, Άγιαξ-Μαν. Σίτι 3-1, Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 0-2 και Άρσεναλ-Μπάγερν 1-3 για τους «16».

Στον άλλο αγώνα της Τετάρτης, ανάμεσα σε Μάλαγα και Ντόρτμουντ, διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον. Ο 39χρονος ρέφερι, που είναι πωλητής στο επάγγελμα, ήταν διαιτητής στη μεγάλη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί της Ρωσίας στο Euro 2012.

Στο παρελθόν έχει διευθύνει άλλες δύο φορές ματς της γερμανικής ομάδας, πέρυσι στην ήττα με 3-0 από τη Μαρσέιγ στη Γαλλία και πρόπερσι στο εντός έδρας 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν, αμφότερα τα ματς για τους ομίλους. Φέτος στο Champions League έχει «σφυρίξει» στους ομίλους τα Άγιαξ-Ρεάλ 1-4, Άρσεναλ-Σάλκε 0-2, Σαχτάρ-Γιουβέντους 0-1 και για τους «16» το Σάλκε-Γαλατάσαραϊ 2-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x