Stoiximan Super League

«Έχει περισσότερες δυνατότητες η ΑΕΚ»!

Η αποστολή που αναλαμβάνει είναι δύσκολη. Στις πρώτες δηλώσεις του ωστόσο ως προπονητής της ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η «Ένωση» έχει τις δυνατότητες να τα καταφέρει.

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κατάσταση που βρίσκει στην ΑΕΚ -αλλά και αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να την αντιστρέψει- εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ο Τραϊανός Δέλλας.

«Ο λόγος που δέχθηκα την πρόσκληση-πρόκληση της διοίκησης είναι ότι πιστεύω πως η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες απ’ αυτές που έχουν φανεί. Νομίζω ότι αδικείται από τη βαθμολογική της θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κι αφού τόνισε ότι «αυτό που προέχει όμως τώρα είναι η σωτηρία της», και παραδέχθηκε πως «δεν μπορούν να γίνουν θαύματα σε τόσο λίγες μέρες», υπογράμμισε:

«Ο,τι έχει γίνει στο παρελθόν το αφήνουμε πίσω. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Γι’ αυτό θα δουλέψουμε μαζί με τους συνεργάτες μου στην ψυχολογία, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να αντιστρέψει το κλίμα και να σώσει την κατηγορία. Αν καταφέρουμε να πάρουμε έστω και 1% παραπάνω από αυτά τα παιδιά, θα είναι κέρδος».

Ερωτώμενος, κατά τ' άλλα, για το περιεχόμενο της κουβέντας του με τον Έβαλντ Λίνεν, ο Δέλλας ξεκαθάρισε ότι «δεν είναι της παρούσης να συζητήσουμε τι ειπώθηκε», ενώ κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για την Κυριακή «να έρθει στο γήπεδο, να σταθεί στο πλευρό των παικτών και όλοι μαζί να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x