Stoiximan Super League

Στο «Καραϊσκάκη» για Μανωλά η Μονακό

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Κώστα Μανωλά στο χθεσινό ματς με τον Πανθρακικό άνθρωπος της Μονακό και για αυτό τον λόγο θα τον δει ξανά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μονακό βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς.

Για αυτό τον λόγο ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» άνθρωπος της γαλλικής ομάδας, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον 21χρονο στόπερ κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, ο νεαρός αμυντικός – όπως και η υπόλοιπη άμυνα – των πρωταθλητών δεν ήταν τόσο καλή και η απόδοσή τους κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ο σκάουτερ των Γάλλων δεν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό που είδε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι… έσβησε το ενδιαφέρον της Μονακό και για αυτό θέλει να τον δει ξανά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιωνίο.

Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Μανωλάς άκουσε πολλά παράπονα στη διάρκεια του αγώνα από τον Ρόι Κάρολ και τον Μίτσελ, ο οποίος του έκανε έντονες παρατηρήσεις και στο ημίχρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x