Stoiximan Super League

«Αν πήγαινες κόντρα στον Κατσουράνη, τα πράγματα μπορεί να ξέφευγαν»

Στις διαφορές που είχαν σαν χαρακτήρες Καραγκούνης και Κατσουράνης μέσα στο γήπεδο, στάθηκε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Είναι ένα από τα νέα παιδιά του Παναθηναϊκού που μέσα στην σεζόν που ολοκληρώνεται, πήρε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής.

Ο λόγος για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο που συνέντευξη που έδωσε στην τοπική εφημερίδα του Δερβενίου, την «Συμπολιτεία», μίλησε για τις διαφορές που είχαν, σαν χαρακτήρες, οι Κατσουράνης και Καραγκούνης.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους αλλά και τα 7 τελευταία χρόνια που έχει περάσει στην Παιανία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στη «Συμπολιτεία»:

Κωνσταντίνε, μίλησέ μας για τα συναισθήματά σου μόλις περνάς τον Ισθμό και πας στην Παιανία.

«Όταν έρχομαι στο Δερβένι, στις διακοπές, τα συναισθήματα είναι έντονα. Φεύγω από το πατρικό μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου και στενοχωριέμαι γι' αυτό, αλλά πάω στο δεύτερο σπίτι μου, την Παιανία, και το ξεπερνάω γρήγορα. Προσηλώνομαι σ' αυτό που κάνω και μου αρέσει πολύ. Η νοσταλγία πάντα υπάρχει, αλλά οι στόχοι μου και οι προσπάθειές μου τώρα είναι εκεί, στην Παιανία και στον Παναθηναϊκό».

Τι είναι για σένα η Παιανία;

«Όλη μου η ζωή. Αν σκεφτείτε ότι είμαι 19 χρονών και τα τελευταία 7 χρόνια είμαι εδώ, καταλαβαίνετε ότι είναι η ζωή μου. Εδώ μεγάλωσα ουσιαστικά. Εδώ έφτιαξα την προσωπικότητά μου. Χριστούγεννα, Πάσχα, χαρές, απογοητεύσεις, όλα τα έζησα και τα ζω εδώ. Είναι το σπίτι μου».

Ο Αστέρας Δερβενίου δίνει μεγάλη σημασία στα παιδικά του τμήματα. Τι θα έλεγες στα παιδιά;

«Θα τους έλεγα ότι το πιο σημαντικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο είναι η προπόνηση. Μπορεί με τους αγώνες να αποκτάς εμπειρίες, αλλά οι προπονήσεις είναι η ουσία. Να προπονούνται».

Ποιος είναι ο κολλητός σου στον Παναθηναϊκό;

«Ο κολλητός μου είναι ο Διαμαντής Χουχούμης. Είμαστε μαζί από την αρχή που έμεινα εδώ. Έχουμε κάνει όλα τα βήματα μαζί και συνεχίζουμε. Γενικά με όλους τους παίκτες έχω καλές σχέσεις και το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό».

Με τον Καραγκούνη ή με τον Κατσουράνη;

«Ο Κάρα ήταν πολύ ζεστός και κοντά σε όλα τα παιδιά. Παθιασμένος με την μπάλα και την ομάδα. Μέσα στο γήπεδο, ακόμα κι όταν φώναζε, ήξερες ότι το κάνει από το πάθος του για την ομάδα και για να σε πωρώσει. Ο Κατσουράνης ήταν με τις ώρες του. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής κι αυτός, έχει την ποιότητα μέσα στο παιχνίδι να σε τραβήξει και να σε ανεβάσει. Όταν όμως φώναζε για κάτι, καλό θα ήταν να μην του πας κόντρα, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξέφευγαν»

Ρίξαμε μια ματιά στις λίστες του FIFA 2013. Σε έχουν κατατάξει στο Level 58 (με άριστα το 99) και η τιμή σου είναι 1.000.000 ευρώ. Πώς κρίνεις την αξιολόγηση και πώς την τιμή;

«Καταρχάς να σου πω ότι δεν γνωρίζω με ποια κριτήρια βγαίνουν αυτές οι λίστες. Πάντως, τα νούμερα και οι κατατάξεις από μόνα τους δεν σημαίνουν κάτι για μένα. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά, να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα».

Σε τι ομάδα πιστεύεις ότι θα παίζεις σε πέντε χρόνια;

«Το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό λήγει το 2014. Εύχομαι η ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματά της κι εγώ να είμαι εδώ. Το όνειρό μου είναι ο Παναθηναϊκός και θέλω να πάω ψηλά με την ομάδα».

Facebook ή Twitter;

«Όλοι οι φίλοι μου από το Δερβένι προφίλ στο Facebook έχουν, και όλοι μας από 'κει επικοινωνούμε».

Πολιτικά;

«Σκούρα τα πράγματα! Τα πράγματα θ' αλλάξουν μόνο αν ξυπνήσουμε. Πρέπει να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του. Δεν πρέπει να περιμένουμε να αλλάξουν τα πράγματα οι πολιτικοί. Όλος ο λαός πρέπει να ενεργοποιηθεί. Κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι».

Πώς κρίνεις το γεγονός ότι η πατρίδα σου έχει ενταχθεί στον ευρύτερο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης;

«Τα τελευταία δύο χρόνια πιστεύω ότι τα πράγματα χειροτέρεψαν για το Δερβένι. Το Ξυλόκαστρο ευνοείται περισσότερο από την ένωση, σαν μεγαλύτερη κωμόπολη και έδρα του νέου δήμου. Στο Δερβένι έκλεισαν όλες οι υπηρεσίες, τώρα ακούω ότι φεύγει και η τελευταία, το Ειρηνοδικείο, κι αυτό είναι πολύ κακό για τον τόπο μου και την τοπική αγορά. Πιστεύω ότι η ένωσή μας με το Ξυλόκαστρο δεν μας ευνόησε».

Μίλησέ μας λίγο για την οικογένειά σου...

«Τι να πρωτοπώ για τους γονείς μου και τον αδελφό μου; Αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα κατάφερνα τίποτα. Οι θυσίες τους και η συμπαράστασή τους, οι αρχές που μου έχουν μεταδώσει είναι οι βάσεις όπου στηρίζομαι για να συνεχίσω. Με την προσπάθειά μου θέλω να δικαιώσω πρώτα αυτούς».

Μπορούμε να ελπίσουμε ότι θα σε δούμε σε κάποιο αγώνα επίδειξης στα μέρη μας; Αν η εφημερίδα μας οργάνωνε κάτι τέτοιο θα δεχόσουν να έρθεις;

«Με μεγάλη μου χαρά! Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές. Αν γινόταν ένας φιλικός αγώνας Δερβένι - Ξυλόκαστρο, θα έπαιρνα άδεια και με πολύ μεγάλη χαρά θα συμμετείχα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x