Stoiximan Super League

Ζωντάνεψε το 2004! (pics)

Μνήμες από την κατάκτηση του Euro 2004 ξύπνησαν στην Καλαμαριά. Ζαγοράκης, Δέλλας, Νικολαΐδης και οι υπόλοιποι ξανάβαλαν ποδοσφαιρικά για να τιμήσουν τη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν στη γενοκτονία.

Το όνειρο της κατάκτησης του Euro αναβίωσε το απόγευμα της Δευτέρας!

Ανήμερα των εκδηλώσεων μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 τέθηκαν αντιμέτωποι σε φιλικό παιχνίδι με μεικτή Ποντίων και αν μη τι άλλο έδειξαν πως… διατηρούν την επαφή τους με το αντικείμενο.

Τιμώντας λοιπόν την πρωτοβουλία της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας, οι Ζαγοράκης, Δέλλας, Νικολαΐδης, Τσιάρτας, Νικοπολίδης, Βρύζας και αρκετοί ακόμα πρωταγωνιστές του έπους του 2004 αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τοπαλίδη.

Έδειξαν, δε, σε… αρκετά καλή κατάσταση δεδομένου ότι επικράτησαν 5-0, με δυο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου και από ένα των Τσιάρτα, Βρύζα και Λάκη.

Όσο για τους περισσότερους από 1000 φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Καλαμαριάς, είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν πριν την έναρξη του αγώνα ποντιακούς χορούς και τραγούδια, ενώ στο ημίχρονο χειροκρότησαν την ομάδα του Απόλλωνα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Football League 2, αλλά και τους Νεστορίδη και Παπαϊωάννου που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι ομάδες στο φιλικό

ΜΙΚΤΗ ΠΟΝΤΙΩΝ: Σιαμίδης, Δημητριάδης, Καρανταΐδης, Μαυρογενίδης, Παπαδόπουλος Ν., Φυτανίδης, Κωφίδης, Παπαδόπουλος Γ., Κωνσταντινίδης, Ζελελίδης, Τσολερίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ 2004: Νικοπολίδης, Καψής, Δέλλας, Γκούμας, Φύσσας, Γεωργιάδης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος Δ., Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Ζαγοράκης.

Στο ημίωρο της αναμέτρησης την θέση του Νικοπολίδη πήρε ο Χαλκιάς, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Λάκης, Βρύζας, Καφές. Στο γήπεδο, δε, το «παρών» έδωσε και ο Κώστας Κατσουράνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x