Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ δεν παρακαλάει, απαιτεί»!

Το σύνθημα για τη νέα εποχή της ΑΕΚ έδωσε κι επίσημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Με μια δήλωση γεμάτη κιτρινόμαυρες… ντόπες, ο «τίγρης» προανήγγειλε γήπεδο και χρυσές σελίδες στην ιστορία της «Ένωσης».

Μετά και την εκλογή του ψηφοδελτίου που υποστήριξε στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, ήταν θέμα χρόνου ο Δημήτρης Μελισσανίδης να σφραγίσει κι επίσημα την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Και θα ‘ταν έκπληξη αν το έκανε με τρόπο που δεν θα… έφτιαχνε τον κόσμο της. Στην πρώτη δήλωσή του λοιπόν, ο «τίγρης» χαρακτήρισε υποχρέωσή του να 'ναι παρών στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας της «Ένωσης».

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι σ’ αυτή τη «δεύτερη αφετηρία μετά το 1924» δεν περισσεύει κανείς, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει η ομάδα, στην οποία υποκλίθηκε στο παρελθόν ολόκληρη η Ελλάδα.

Άλλωστε, όπως τόνισε, «η φανέλα της είναι το ίδιο βαριά σε όποια κατηγορία κι αν παίζει» και μιας και «η ΑΕΚ δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για ν’ απαιτεί», βασικός στόχος είναι πλέον η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου «θα ζήσει τις νέες χρυσές σελίδες της ιστορίας της».


Αναλυτικά η δήλωση Μελισσανίδη

«Στην πιο δύσκολη συγκυρία της 89χρονης ιστορίας της ΑΕΚ, αποτελεί επιτακτική υποχρέωση για εμένα να δηλώσω παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή.

Μια επιστροφή που απαιτεί τη συστράτευση όλων.

Η ΑΕΚ γεννήθηκε πριν από εμάς και θα ζει μετά από εμάς. Δεν μπορεί να ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στον κόσμο της, που αποτελεί και τη διαχρονική δύναμή της.

Σε αυτόν τον κόσμο απευθύνομαι σήμερα, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό ή διαχωρισμό και ζητάω να σταθεί δίπλα και να μην λείψει κανείς από τη δεύτερη ιστορική αφετηρία του Συλλόγου, μετά το 1924.

Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή και σε στέρεες βάσεις. Τη μεγάλη ομάδα στην οποία υποκλίθηκε κατά το παρελθόν όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Την ΑΕΚ που θαύμασαν και δεν έπαψαν ποτέ να ονειρεύονται οι φίλαθλοί της. Την ΑΕΚ που δεν θα έχει ανάγκη κανέναν.

Να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια ΑΕΚ που όλοι θέλουμε πάλι να ζήσουμε και να θαυμάσουμε όπως στο ένδοξο παρελθόν.

Που όμως αποδέχθηκε με αξιοπρέπεια την αυτοκάθαρσή της, χωρίς να ζητήσει χάρες από κανέναν.

Η δική μας ΑΕΚ, άλλωστε, δεν είναι φτιαγμένη για να παρακαλά, αλλά για να απαιτεί.

Η δική μας ΑΕΚ ούτε εξαρτάται από κανέναν, ούτε έχει σημασία σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται προσωρινά.

Η φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος είναι το ίδιο βαριά είτε στην πρώτη είτε στην τελευταία κατηγορία.

Τέρμα τα παρατράγουδα του παρελθόντος και θα είναι τεράστιο λάθος για όποιον διανοηθεί να τα ξαναεπιχειρήσει.

Ηγέτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ιστορία της, αφού η ΑΕΚ θα αντλήσει δύναμη, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, από όλες τις μεγάλες προσωπικότητές της. Δεν περισσεύει κανένας!

Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί την στέγασαν οι πρόγονοί μας, εκεί θα ζήσουμε τις νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Ο Δικέφαλος Αετός ανοίγει και πάλι τα φτερά του. Ολοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x