Stoiximan Super League

Πέταξε για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Με τελικό προορισμό την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του, αναχώρησε με πολλές ελλείψεις και χωρίς τον Γιούρκα Σεϊταρίδη το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός.

Με 17 παίκτες, εκ των οποίων οι 12 προέρχονται από τις ακαδημίες του και χωρίς τον Γιούρκα Σεϊταρίδη που αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή θα αποτελέσει παρελθόν αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού με τελικό προορισμό την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και από εκεί οδικώς θα φτάσουν στο Όστερμπεκ. Πέραν του Γιάννη Αναστασίου και των υπολοίπων μελών του σταφ, την ομάδα συνοδεύει και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ενώ συμπτωματικά παρών στο «Ελ. Βενιζέλος» ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Μπαϊράμι, Ζέκα, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Καρνέζης, Κουσίδης, Λαγός, Μουζακίτης, Ντίνας, Ρισβάνης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης. Με την ομάδα δεν ταξίδεψαν ο Χάρης Μαυρίας που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο Γιώργος Κουτρουμπής, που δεν έχει νομικά δικαίωμα ακόμα να κάνει προπονήσεις με την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x