Stoiximan Super League

Πάνω από 5.000 διαρκείας η ΑΕΚ

Τι τρίτη κατηγορία, τι αντίπαλοι… σοκαριστικοί για τ’ όνομά της και τι πού είναι ντάλα καλοκαίρι. Οι φίλοι της ΑΕΚ όχι μόνο δεν ξενερώνουν, αλλά συνεχίζουν να πιάνουν μαζικά τις θέσεις τους στο ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση των φιλικών προ ημερών (βασικά τα ονόματα των αντιπάλων) έφεραν ένα κάποιο σοκ στους φίλους της ΑΕΚ.

Την πρώτη υπενθύμιση του πού θ’ αναγκαστούν να βλέπουν την ομάδα τους του χρόνου. Κάτι τέτοια όμως θα είναι και τα μόνα που θυμίζουν ότι η «Ένωση» θα παίζει στην τρίτη κατηγορία.

Διότι ο κόσμος της -εξακολουθεί να- αποδεικνύει πως κάνει… πρωταθλητισμό! Δέκα μέρες λοιπόν μετά την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας και δυο ολόκληρους μήνες πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της, η «Ένωση» βλέπει πάνω από 5.000 φίλους της να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους κοντά της.

Πριν καν πραγματοποιήσει λοιπόν την πρώτη της προπόνηση και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές της κινήσεις (τις οποίες ούτως ή άλλως δεν περίμεναν οι οπαδοί της) η ΑΕΚ μπορεί να καμαρώνει:

Ότι με αντιπάλους γειτονιές και χωριά και χωρίς ευρωπαϊκά δέλεαρ, οι μισοί απ’ όσους αγόρασαν πέρυσι διαρκείας έχουν σπεύσει να κλείσουν θέση. Όχι μόνο δίπλα της, αλλά και στον κατάλογο εκείνων που τη βοηθούν να χτίσει το καινούργιο της «σπίτι».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x