Δραστηριότητες

69 χρόνια Swiss στην Ελλάδα με νέες προσφορές

Το νέο της αναπτυξιακό πλάνο και την τιμολογιακή της πολιτική για την Ελλάδα και την Ευρώπη ανακοίνωσε η SWISS International Air Lines, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας.

Το νέο της αναπτυξιακό πλάνο και την τιμολογιακή της πολιτική για την Ελλάδα και την Ευρώπη ανακοίνωσε η SWISS International Air Lines, η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας. Με γνώμονα τις παραδοσιακές ελβετικές αξίες και αφοσιωμένη στη φιλοσοφία της για παροχή προϊόντων και υπηρεσιών της υψηλότερης δυνατής ποιότητας, η SWISS διακρίνεται ως ένα από τα πιο αγαπημένα αεροπορικά brands του ταξιδιωτικού κοινού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σχολιάζοντας τη μέχρι τώρα πορεία των ελβετικών αερογραμμών στη χώρα μας, ο κύριος Ιωάννης Ζωγραφάκης, περιφερειακός διευθυντής για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, τόνισε: «Μετά από 69 χρόνια παρoυσίας των ελβετικών αερογραμμών στην Ελλάδα, είμαστε υπερήφανοι που η SWISS συνεχίζει αυτή τη δυναμική πορεία θέτοντας υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης. Οι Έλληνες ταξιδιώτες ανταμείβουν αυτή μας την προσπάθεια και συνεχίζουν να μας αξιολογούν θετικά, κατατάσσοντας σταθερά τη SWISS στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων τους. Αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για όλους τους εργαζόμενους στη SWISS.»...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x