Stoiximan Super League

Παίρνει Μπονγκ, προχωράει για Γιαταμπαρέ

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βγάλει το… ψωμί τους στη Γαλλία προσπαθεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ποια τα δεδομένα στις υποθέσεις του Σαμπού Γιαταμπαρέ και του Γκαετάν Μπονγκ.

Το υπάρχον ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ και του Γκαετάν Μπονγκ επιχειρεί να ενισχύσει ο Ολυμπιακός.

Ο μέσος από το Μάλι αγωνίζεται στην Μπαστιά, η οποία αυτή τη στιγμή αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του και οι Πειραιώτες προσπαθούν να ρίξουν τη τιμή του στο 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, δέλεαρ για εκείνον αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Πιέρ Ισά, ο οποίος επιθυμεί να κλείσει το συντομότερο η συγκεκριμένη μεταγραφή και να καλυφθεί το κενό που έχει παρατηρηθεί στη μεσαία γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Όσον αφορά τον Μπονγκ, η περίπτωσή του Καμερουνέζου μπακ-χαφ προχωράει πιο γρήγορα μετά τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στην Βαλενσιέν για τον 25χρονο αμυντικό, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μπροστά στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x