Stoiximan Super League

«Ξέραμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε τον ΠΑΟ»

Πίστη στις ικανότητές τους πως μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό είχαν οι παίκτες του Πανιωνίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει ο φετινός Παναθηναϊκός και αυτό έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίηση στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Νιώθαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως στο παρελθόν. Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε στα ίσα τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 23χρονος χαφ των Νεοσμυρνιωτών.

Επίσης, ο Έλληνας μέσος αναφέρθηκε στην περσινή κατάσταση στην ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε «αρρωστημένη», την ελπίδα που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και τις επαφές που είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Αν η ΑΕΚ είχε κινηθεί πιο έξυπνα, θα μπορούσε να είχε τελειώσει το θέμα από τον Μάιο», υποστήριξε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Μητρόπουλος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη

«Είχαμε πάρει πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς παίκτες και στην πρεμιέρα δεν είχε παίξει ο Ζέκα. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει την κατοχή της μπάλας και τον “αέρα” από την πρώτη του νίκη στη Λεωφόρο, κάτι που θα τον ανάγκαζε να βγει μπροστά, και εκεί τον χτυπήσαμε. Νιώθαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αφού ο Παναθηναϊκός δεν είναι όπως στο παρελθόν. Τώρα ξέρουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε στα ίσα τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στα ίδια επίπεδα με την ΑΕΚ, αλλά είναι μία συγκρίσιμη κατάσταση».

Για το ξεκίνημα του Πανιωνίου

«Όποιος έλεγε ότι θα ξεκινάγαμε με τέσσερις βαθμούς θα ήταν ψεύτης, όπως είπε και ο προπονητής μας μετά στη συνέντευξη Τύπου. Όχι δεν το περιμέναμε, απλώς σκεφτόμασταν πως θα πάμε για ό,τι καλύτερο στις πρώτες αγωνιστικές».

Για το φετινό πρωτάθλημα

«Ήμουν πολύ περίεργος να δω την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, αφού λέγαμε πως κάθε πέρσι και καλύτερα. Θα υπάρξει ανταγωνισμός μέχρι και την τρίτη θέση, αφού ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι σε διαφορετικά επίπεδα από τους υπόλοιπους.

Αυτοί οι δύο θα διεκδικήσουν τον τίτλο, όμως το πρωτάθλημα φαίνεται πως είναι καλύτερο και ας ελπίσουμε πως θα είναι έτσι και στη συνέχεια. Υπάρχουν, βέβαια, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης που μπορούν να νιώθουν ασφαλείς για τα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ανταγωνισμός από την πέμπτη μέχρι την 18η θέση».

Για την περσινή κατάσταση στην ΑΕΚ

«Δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς την κατάσταση που ζήσαμε πέρσι. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, αν και είχα ζήσει ον ήρεμο υποβιβασμό με τον Παναιτωλικό, τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Η κατάσταση πέρσι ήταν αρρωστημένη σε όλα τα επίπεδα».

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην «Ένωση»

«Από την επόμενη μέρα που ανέλαβε ο κ. Μελισσανίδης και με τους ανθρώπους που έχω μιλήσει έχω καταλάβει ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Αυτό που έγινε πέρσι, θα μπορούσε να γίνει φέτος ή του χρόνου».

Για το αν του έγινε πρόταση για να συνεχίσει:

«Ναι, υπήρξε μία επαφή. Ήταν δύσκολη η κατάσταση, επειδή είχα συμβόλαιο και με τον Παναιτωλικό. Αν η ΑΕΚ είχε κινηθεί πιο έξυπνα, θα μπορούσε να είχε τελειώσει το θέμα από τον Μάιο».

Για τη θέση του μέσα στο γήπεδο

«Μου αρέσει να παίξω σαν “εξάρι” και ως εσωτερικός χαφ για να μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα. Μπροστά από τους δύο στόπερ μου αρέσει περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x