Αγγλία

Μουρίνιο: «Να παίζει όπως θέλω ο Μάτα...»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν θα χρησιμοποιεί τον Χουάν Μάτα όσο δεν ανταποκρίνεται στις εντολές που του δίνει.

Στο στόχαστρο οπαδών και ΜΜΕ έχει βρεθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο όχι μόνο για τα αρνητικά αποτελέσματα της Τσέλσι, αλλά και για τον παραγκωνισμό του Χουάν Μάτα. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε πως αν ο Ισπανός μέσος δεν πειθαρχήσει σε όσα του ζητεί μέσα στο γήπεδο, δεν θα είναι στα πλάνα του.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να σας πω. Έπαιξε από την αρχή στο ματς με την Έβερτον και μπορείτε να δείτε την εμφάνισή του. Έπαιξε και με τη Βασιλεία, όταν ακόμα νικάγαμε με 1-0 και είχε συγκεκριμένες οδηγίες να εκτελέσει», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος.

«Είναι ένα μέρος της διαδικασίας. Από τη μία πρέπει να παίζει με τον Ραμίρες και τον Όσκαρ στα πλάγια, οι οποίοι στη συνέχεια συγκλίνουν. Ο Μάτα σαν δεκάρι πρέπει να δίνει έξυπνες ασίστ και έξυπνες πάσες επειδή είναι ένας σπουδαίος παίκτης», τόνισε στη συνέχεια.

«Από την άλλη πρέπει να υιοθετήσει τον τρόπο που θέλω να παίζει. Αυτή τη στιγμή το δεκάρι μου είναι ο Όσκαρ και αν κάποιος μου πει ότι ο Όσκαρ δεν είναι ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι από την έναρξη της σεζόν, θα πρέπει να διαφωνήσω», ανέφερε και κατέληξε: «Θέλω να χτίσω την ομάδα με τον Όσκαρ σαν δεκάρι. Θέλω επίσης οι παίκτες που παίζουν στα πλάγια να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού ώστε να είναι έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x