Κύπελλο Ελλάδας

Το σημάδι του… Ζόρο! (video)

Τον δικό του «ήρωα» βρήκε ο ΟΦΗ! Το… σπαθί (ή μάλλον το κεφάλι) του Ζόρο έσπασε την επιθετική κατάρα και στις καθυστερήσεις του αγώνα στην Καλλιθέα (1-0) του έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο!

Οι… υπεράνθρωποι αναλαμβάνουν όταν τα πράγματα στριμώχνονται για τα καλά. Κι ο ΟΦΗ -με τρεις πόντους και ένα μόλις γκολ σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος- πήγε πολύ στριμωγμένος στην Καλλιθέα. Για να βρει εκεί τον δικό του ήρωα!

Επί 93 λεπτά λοιπόν οι Κρητικοί έβλεπαν την επιθετική «κατάρα» να τους ακολουθεί και στο «Ελ Πάσο». Δυσκολεύονταν ν’ αποκαταστήσουν τις (διαταραγμένες) σχέσεις τους με τα δίχτυα. Αντίθετα, κρατούσαν… σε εξαιρετικό επίπεδο αυτές με τα δοκάρια (το σημάδεψε ο Φραγκουλάκης στο 58’).

Κι αφού δεν τα κατάφερναν οι αρμόδιοι (οι επιθετικοί), το πήρε πάνω του ένας αμυντικός. Σε μια προώθησή του λοιπόν -σχεδόν σε νεκρό χρόνο- ο Ζόρο έβαλε σωστά το κεφάλι του. Έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε ν’ αντιδράσει ο Κατσούλης.

Κι εκτός από λόγο πανηγυρισμών στους 50 πιστούς οπαδούς του ΟΦΗ -για την πρώτη φετινή νίκη- έδωσε και τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης (με το 1-0) στην ομάδα του.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Φερέιρα, Φαγιέ (54’ λ.τ. Σταύρου), Κατσικογιάννης, Φαμπρίς, Ατματζίδης, Πούλγκα (73’ Καραλής), Γκαλάν (46' Χαϊκάλης)

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μονιάκης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (85' Ζε Εντουάρντο), Περογαμβράκης (70' Νιμανί), Φραγκουλάκης, Όγιος (50’ Κουτσιανικούλης), Στάθης

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x