Κύπελλο Ελλάδας

Και τώρα είναι… Πασάς

Την ώρα που πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας «στραβοπάτησαν» ο Παναιτωλικός με γκολ του Πασά, πέρασε από την έδρα της Κασσιώπης και έκανε απλά τα πράγματα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Την ώρα που άλλες ομάδες από την Σούπερ Λίγκα έχασαν, άλλες έφεραν ισοπαλία και… γενικώς δυσκόλεψαν την ζωή τους, ο Παναιτωλικός πέρασε από την Κασσιώπη με 1-0 και έκανε απλά τα πράγματα για πρόκριση στην Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Χάβου, με αρκετές αλλαγές, αλλά με καλό ρυθμό, επικράτησε των Φαιάκων χάρη σε ένα τέρμα του Πασά στο 60’ με κεφαλιά. Οι Αγρινιώτες είχαν καλή παρουσία, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να αυξήσουν τη διαφορά του σκορ και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη που τους φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση.

Προσπάθησε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία προετοιμάζεται να κάνει τη δική της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Football League που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακό.

Με δέκα παίκτες τελείωσε η Κέρκυρα, λόγω αποβολής του Ζορμπά, ενώ με δέκα, αλλά για διαφορετικό λόγο, τελείωσε το παιχνίδι ο Παναιτωλικός. Ο Μύγας τραυματίστηκε και δεν υπήρξε άλλη αλλαγή. Από εκεί και πέρα, αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Δάρλας, στη θέση του οποίου μπήκε ο Άσκες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κασσιώπη (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (68' Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Σουάνης (68' Καραγιαννίδης), Κουτσόπουλος (74' Αρμένης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης (46' Πόι), Μελισσάς (68' Παπουτσογιαννόπουλος), Κούσας, Δάρλας (45+1' λ.τ Κάρλος Άσκες), Σφακιανάκης, Καλογέρης, Πασάς, Μύγας, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x