Κύπελλο Ελλάδας

Καλλονή... παντού! (video)

Δεν «λάμπει» μόνο στη Σούπερ Λίγκα. Η Καλλονή το κάνει και στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου επικράτησε στις καθυστερήσεις 2-1 του Πιερικού και είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση.

Η εντυπωσιακή εκκίνηση της Καλλονής την φετινή σεζόν δεν αρκείται μόνο στο πρωτάθλημα! Οι νησιώτες με γκολ στις καθυστερήσεις, έφυγαν με το διπλό από την έδρα του Πιερικού (2-1) και βρίσκονται μια... ανάσα από την πρόκρισή τους στο 3ο γύρο του Κυπέλλου (στις 30 Οκτωβρίου η ρεβάνς).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στην Κατερίνη, με ωραία κεφαλιά του Γκάσιτς στο 30’. Τα χαμόγελα των παικτών του Μαντζουράκη χάθηκαν από τα πρόσωπά τους πολύ γρήγορα, αφού δύο λεπτά αργότερα, ο Καθάριος ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Τα λεπτά περνούσαν, οι «σαρδέλες» ήταν ανώτερες στον αγωνιστικό χώρο, πίεζαν, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έμοιαζε απροσπέλαστος. Και το απέδειξε στο 75’, όταν απέκρουσε το πέναλτι του Περόνε! Ωστόσο, ο Αργεντινός πήρε το... αίμα του πίσω και μάλιστα σε χρόνο που «πονάει». Γιατί στο 90+3’ πέτυχε την προσωπική του «εξιλέωση» και ταυτόχρονα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Νίκου, Κρουσταλέλης, Ν. Ιορδανίδης, Γ. Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος, Καθάριος, Μανίκας, Κέρι

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Γάλας, Λαμπρόπουλος, Κριπιντίρης, Γκάσιτς, Σιλιγαρδάκης, Φαρία, Βλαστέλης, Ντος Σάντος, Περόνε, Χουανλού

* Πριν την έναρξη του αγώνα ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ιστορίας Πιερικού τίμησε τον Γιάννη Μαντζουράκη. Στην πλακέτα που του απονεμήθηκε γράφει: «Στον προπονητή μας Γιάννη Μαντζουράκη, αρχιτέκτονα του υπέροχου Πιερικού της περιόδου 90-92».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x