Κύπελλο Ελλάδας

«Καθάρισε» ο Καραμάνος

Το γκολ του Τάσου Καραμάνου ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ατρόμητο 1-0, κόντρα στον Φωστήρα, στο πρώτο παιχνίδι της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς να πιάσει εξαιρετική απόδοση και χωρίς να εντυπωσιάσει τον κόσμο του, ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε και έφυγε από τον Ταύρο, επικρατώντας 1-0 του Φωστήρα με γκολ του Τάσου Καραμάνου.

Πλέον, οι Περιστεριώτες έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού σε ένα μήνα θα έχουν ακόμα πιο εύκολο έργο, υποδεχόμενοι τους παίκτες του Φωστήρα στο Περιστέρι.

Το «χρυσό» γκολ από τον νεαρό επιθετικό ήρθε στο 77’, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Ούμπιντες και Γεωργίου και εξαιρετικό τελείωμα από Καραμάνο, ενώ εξαιρετική ήταν η γενικότερη παρουσία των γηπεδούχων. Μάλιστα, θα μπορούσαν και ίσως αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα, να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως «σπατάλησαν» τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Φωστήρας (Τζάκι Ματάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Εμέκα, Καμπάσης, Κακαράς, Ανδρίκος, Τεγούσης (81’ Λεωντίου), Τασουλής, Μαυρίδης (69’ Βούζας), Σεχολάρι (46’ Παναγιωτόπουλος), Κιμανί.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (72’ Ούμπιντες), Γεωργίου, Καλλέργης (46’ Φάμπιο), Καραμάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x