Κύπελλο Ελλάδας

Άρης, απογοήτευση… (video)

Το γκολ του Γιάννη Κατσίκη στο 74’ έδωσε στον Ολυμπιακό Βόλου τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Άρη και προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ταξιδέψει στις 31 Οκτωβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχοντας κάτι να υπερασπιστεί. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 1-0 των «κίτρινων» και πλέον έγινε το φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Κατσίκης στο 74’, ενώ σε ακόμη ένα παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς –που πάντως είχαν αρκετές απουσίες- προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Ύστερα από 170 μέρες αγωνίστηκε ξανά με την φανέλα των Θεσσαλονικέων ο Νταβίντ Αγκάνθο, που πέρασε σαν αλλαγή στο 60', χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας (83' Πινδώνης), Ολίσε (58' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ακόστα, Καπετάνος, Γκούρμα (64' Γιενγκά).

Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Καραγκούνης, Τσουμάλης, Έλσνερ, Πουλίδο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (67' Νταμαρλής), Ιμπέχ (60' Αγκάνθο), Καραγιάννης (72' Μανιάς), Αγγελούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x