Αγγλία

Λίβερπουλ μιας άλλης εποχής! (video)

Το... τρένο της Λίβερπουλ πάει και δεν μένει από καύσιμα! Οι «reds» επικράτησαν εύκολα 3-1 της Κρίσταλ Παλάς και είναι ξανά στην κορυφή (έστω και προσωρινά). Νίκη στο φινάλε για την Φούλαμ.

Θυμίζει την παλιά, καλή και «τρομακτική» Λίβερπουλ! Οι παίκτες του Ρότζερς συνεχίζουν το «βιολί» τους στην φετινή Πρεμιέρ Λιγκ και πήραν ακόμα μια νίκη, αυτή την φορά 3-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Από το πρώτο μέρος, το «Anfield» είχε ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς και δικαίως. Γιατί στο 13’ ο Σουάρες σκόραρε μπροστά στον εκστασιασμένο κόσμο της ομάδας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στάριτζ πέτυχε ΑΚΟΜΑ ένα γκολ φέτος, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο αρχηγός, Τζέραρντ με εκτέλεση πέναλτι στο 38’. Το μόνο που κατάφεραν οι νεοφώτιστοι ήταν να μειώσουν στο τελικό σκορ με τον Γκέιλ στο 77’. Έτσι, με το νέο τρίποντο που πήρε η ομάδα του λιμανιού ανέβηκε –έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει «γκέλα» της Άρσεναλ (παίζει με Γουέστ Μπρομ) για να παραμείνει εκεί.



Σπουδαίο διπλό (2-1) πήρε η Νιούκαστλ μέσα στην Ουαλία απέναντι στην Κάρντιφ με... υπογραφή Ρεμί. Ο Γάλλος φορ χτύπησε δις μέσα σε διάστημα επτά λεπτών (31’, 38’) και έβαλε γερά θεμέλια νίκης. Οι νεοφώτιστοι προσπάθησαν να επιστρέψουν, μείωσαν με τον Οντεμβίγκι στο 58’, αλλά παρά το γεγονός πως υπήρχε κι άλλος χρόνος, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.


καρτιφνιουκαστλ ourmatch.net από ourmatch

Ο Γιώργος Καραγκούνης ξεκίνησε βασικός για την Φούλαμ, όμως οι «cotaggers» έδειχναν κολλημένοι απέναντι στην Στόουκ. Ευτυχώς για αυτούς (και δυστυχώς για τους «πότερς»), ο Ντάρεν Μπεντ έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να σκοράρει, όπως έκανε στο 82’ και χάρισε πολύτιμο τρίποντο (1-0) στην ομάδα του, ανεβάζοντάς την στην βαθμολογία.


10 από 21cad

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 5/10

Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον 3-1
(17’ Νεγρέδο, 45’ Αγουέρο, 69’ αυτ. Χάουαρντ – 16’ Λουκάκου)

Κάρντιφ-Νιούκαστλ 1-2
(58’ Οντεμβίνγκι - 31’, 38’ Ρεμί)

Φούλαμ-Στόουκ 1-0
(82’ Μπεντ)

Χαλ-Άστον Βίλα 0-0

Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 3-1
(13’ Σουάρες, 17’ Στάριτζ, 38’ πεν. Τζέραρντ – 77’ Γκέιλ)

Σάντερλαντ-Μαν. Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 6/10

Νόριτς-Τσέλσι (15:30)
Σαουθάμπτον-Σουόνσι (15:30)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (18:00)
Γουέστ Μπρομ-Άρσεναλ (18:00)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:


Σάββατο 19/10


Νιούκαστλ-Λίβερπουλ
Άρσεναλ-Νόριτς
Τσέλσι-Κάρντιφ
Έβερτον-Χαλ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 20/10

Άστον Βίλα-Τότεναμ

Δευτέρα 21/10

Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x