Παράξενα

72χρονη βρέθηκε στην έρημο μετά από 9 ημέρες!

Εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία χάρη στο μήνυμα «ΒΟΗΘΕΙΑ» που είχε φτιάξει από ξύλα.

Ξεκίνησε με τον σκύλο της για το Φοίνιξ στις 31 Μαρτίου, με σκοπό να επισκεφθεί τα εγγόνια της. Όμως κάπου στον δρόμο χάθηκε και εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια για την Αν Σάρον Ρότζερς. Στην προσπάθεια της 72χρονης ταξιδιώτισσας να βρει τον δρόμο της, το υβριδικό της αυτοκίνητο έμεινε και από καύσιμα και –κάποια στιγμή- από ενέργεια. Αφού το εγκατέλειψε, ανέβηκε σε κάποιο ύψωμα ώστε να πιάσει σήμα το κινητό της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παρ’ όλα αυτά, η Ρότζερς δεν το έβαλε κάτω. Με την βοήθεια ξύλων σχημάτισε την λέξη «ΒΟΗΘΕΙΑ» ώστε να εντοπιστεί από ψηλά ενώ άναψε και φωτιά ώστε να δημιουργήσει –μέσω του καπνού- ένα ακόμα σήμα. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην έρημο, έπινε νερό από την λίμνη και έτρωγε φυτά.

inner

Η επιμονή και το θάρρος της επιβραβεύθηκαν όταν –μετά από 9 ημέρες- την εντόπισαν τα σωστικά συνεργεία σε σχετικά καλή κατάσταση, καθώς ήταν σε θέση να φτάσει η ίδια έως το ελικόπτερο και να επιβιβαστεί σε αυτό με μια μικρή βοήθεια. Μετά την άμεση μεταφορά της σε νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως η υγείας της -τηρουμένων των αναλογιών- ήταν άριστη, αφού το μόνο που την είχε επιβαρύνει είναι η συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x