Stoiximan Super League

Δικός του ο Ρομπέρτο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο μέχρι το 2018! Στη διάρκεια του ματς με τον Πανιώνιο η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα μέσα σε αποθέωση. Πόσο φημολογείται πώς κόστισε.

Ένα… ήρεμο απόγευμα όπου ο Ολυμπιακός όδευε σε εύκολη νίκη επί του Πανιωνίου, ήρθε να… πάρει φωτιά στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Όχι για κάποιο γκολ ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με τον αγώνα, αλλά επειδή εκείνη τη στιγμή ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης» ότι ο Ρομπέρτο θα φορά τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2018.

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τα δικαιώματα του Ισπανού γκολκίπερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι φίλαθλοι της ομάδας στις κερκίδες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς αποθεώνοντας και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με το σύνθημα «Είναι τρελός ο πρόεδρος». Φήμες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο κόστισε 6 εκατ. ευρώ!

Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση στο γήπεδο, ήρθε κι αυτή από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση.

O Ρομπέρτο, που στις 10 Φλεβάρη κλείνει τα 28 του χρόνια, είχε τεράστια συμβολή στην πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Champions League παίζοντας και στα έξι ματς της φάσης των ομίλων, ενώ μετρά και 22 εμφανίσεις στη Σούπερ Λίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x