TV

75 εκατ. ευρώ για λίγο ακόμη Breaking Bad!

Λεφτά πέρα από κάθε φαντασία πρόσφερε Αμερικανός επιχειρηματίας στους παραγωγούς για τρία επιπλέον επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Breaking Bad.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Τζέφρι Κάτσενμπεργκ, ιδρυτής και CEO της Dreamworks αλλά και μεγάλος φαν του Γουόλτερ Γουάιτ και της παρέας του, έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για να μην τελειώσει η σειρά.

Αποφασισμένος να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, πρόσφερε 75 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να γυριστούν τρία ωριαία επεισόδια της σειράς. Το δέλεαρ για τους παραγωγούς ήταν τεράστιο -όπως και το κέρδος που θα είχαν αν έλεγαν το πολυπόθητο ναι- αφού το κόστος ανά επεισόδιο δεν ξεπερνά τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει πως θα «παντελόνιαζαν» σχεδόν 65 εκατομμύρια, περίπου όσα έβγαλαν όλα τα προηγούμενα χρόνια που προβαλλόταν η σειρά.

Πάντως, ο Κάτσενμπεργκ ήταν αποφασισμένος να μας βγάλει το λάδι στην περίπτωση που πέρναγε το δικό του. Ποιο ήταν το σχέδιό του;

Να «σπάσει» αυτά τα 180 λεπτά καθαρού τηλεοπτικού χρόνου σε εξάλεπτα επεισόδια-σφηνάκια τα οποία και θα προέβαλε καθημερινά μέσω «pay per view» για 30 ημέρες, χρεώνοντας σχεδόν ένα δολάριο ανά προβολή.

Τελικά, κάτι τέτοιο -όπως ξέρουν καλά οι φίλοι της σειράς- δεν έγινε.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x