Champions League

Η πιο μεγάλη ώρα

Κοντοζυγώνει η στιγμή για το ματς της χρονιάς, μεταξύ Ολυμπιακού και Μαν. Γιουνάιτεντ. Πανέτοιμες οι δύο ομάδες, ξεχειλίζει το «Καραϊσκάκη».

Η προσμονή από την ώρα της κλήρωσης ήταν μεγάλη. Η υπομονή που χρειάστηκε να κάνουν όλοι μέχρι να έρθει η ώρα της μάχης… ανάλογη. Η μεγάλη στιγμή όμως έφτασε και πλέον μετράμε αντίστροφα για το ματς της χρονιάς, την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαν. Γιουνάιτεντ (21:45, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο μονομάχοι είναι πανέτοιμοι. Ο μεν Ολυμπιακός για να δώσει συνέχεια στο όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους, η δε Μαν. Γιουνάιτεντ για να πείσει πως μετά τις απώλειες όλων των εγχώριων τίτλων η πρώτη χρονιά στη μετα-Φέργκιουσον εποχή μπορεί τελικά να μην είναι ολοκληρωτικά εφιαλτική. Από νωρίς το απόγευμα η κίνηση στο «Καραϊσκάκη» είναι αυξημένη και όσο περνά η ώρα θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον Ολυμπιακό. Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τον Κάμπελ και τον Πέρες (ή τον Φουστέρ) στα πλάγια. Ο Τσόρι θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας και Σαβιόλα.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αγωνιστούν με το ίδιο σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια των Άγγλων θα είναι ο Ντε Χέα, με τους Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Ως αμυντικοί μέσοι θα παίξουν Φλέτσερ και Κάρικ, με τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα (ή Γιάνγκ) στα πλάγια. Ρούνεϊ (πίσω) και Φαν Πέρσι θα είναι στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι μαζί με τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο (οι πλάγιοι) και τους Ματζιολέρι και Βαλέρι (πίσω από τις εστίες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x