Ελλάδα

Ανακοίνωσε… Σερμαντίνι η Σαραγόσα

Η Σαραγόσα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Γκιόργκι Σερμαντίνι και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι είναι οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού. Πριν, δε, ανακοινώσουν την επιστροφή του οι πρωταθλητές Ευρώπης, τους… πρόλαβε η Σαραγόσα που επισημοποίησε τη συμφωνία της με τους «ερυθρόλευκους» για τη μετακίνηση.

«Η Σαραγόσα συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την επιστροφή του Σερμαντίνι στην ομάδα του Πειραιά. Τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης ολοκλήρωσαν τις διαπραγματεύσεις τους και ο Γεωργιανός διεθνής θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Η Σαραγόσα εύχεται στον παίκτη καλή συνέχεια στη νέα καριέρα του στην ελληνική ομάδα και τον ευχαριστεί για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που έδειξε όσο καιρό αγωνίστηκε στις τάξεις της», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου της Αραγονίας.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαραγόσα, Βίλι Βιγιάρ, τόνισε: «Ήταν χαρά μας που είχαμε στην ομάδα μας έναν παίκτη με την ποιότητα του Σερμαντίνι, που μας βοήθησε να φτάσουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, να φτάσουμε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και να προχωρήσουμε στο Eurocup. Καλή επιτυχία να έχει στη νέα του ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x