Αγγλία

Είπε… ράους η Τσέλσι! (video)

Να… εξαφανιστεί από κοντά της διέταξε η Τσέλσι την Άρσεναλ! Με χατ-τρικ του Γερμανού Σίρλε, οι «μπλε» καθάρισαν 3-1 τη Φούλαμ και μετά τη φάπα της Στόουκ στους «κανονιέρηδες» (1-0), έφτασαν στο +4!

Ο Γκάρι Λίνεκερ είχε πει ότι «στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί». Κι ένας τέτοιος -ο Αντρέ Σίρλε- έκανε ό,τι μπορούσε για να ενισχύσει την άποψη πως στην Premier League στο τέλος κερδίζει πάντα ο… Μουρίνιο!

Ο 23χρονος επιθετικός έκανε χατ-τρικ στην έδρα της Φούλαμ και βυθίζοντας κι άλλον την ομάδα του Μήτρογλου (που έμεινε εκτός αποστολής) και του Καραγκούνη (που μπήκε αλλαγή στο 80’), επέτρεψε στους «μπλε» ν’ ανοίξουν κι άλλο τη διαφορά τους στην κορυφή!

Κι αυτό διότι την ώρα που έγραφε σχεδόν μόνος του το 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ», η Άρσεναλ έγραφε μια οδυνηρή ήττα στο Στόουκ. Εκεί όπου ο Αρσέν Βενγκέρ παρέταξε την ομάδα του χωρίς τους Εζίλ και Τσάμπερλεν και βλέποντάς τη να τσακίζεται 1-0 απ’ τη βούλα (εύστοχο πέναλτι του Γουόλτερς στο 76’) έμεινε τέσσερις πόντους πίσω.





Αντίθετα, πιο ψύχραιμη -παρόλο που κι εκείνη ζορίστηκε- αποδείχθηκε η Έβερτον. Η φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ άντεχε 81 λεπτά στο «Γκούντισον Παρκ», ωστόσο ο φοβερός Λουκάκου υπενθύμισε πόσο πολύ… έλειψε από τα «ζαχαρωτάκαι γράφοντας το τελικό 1-0, τους επέτρεψε να πλησιάσουν την πεντάδα.



Όσο για τη Νιούκαστλ, μπορεί να μην έχει τόσο υψηλές βλέψεις, αλλά έχει ξανά ψηλά το… κούτελο. Διότι πήγε στην έδρα της σκληροτράχηλης Χαλ (που προερχόταν απ’ την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου) και καθοδηγούμενη απ’ τον εξαιρετικό Ρεμί, της έριξε μια μεγαλοπρεπή και εντυπωσιακή τεσσάρα (4-1).




Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο, 1/3

Έβερτον-Γουέστ Χαμ 1-0
(81’ Λουκάκου)

Φούλαμ-Τσέλσι 1-3
(74’ Χάιτινχα - 52’, 65’, 69’ Σίρλε)

Χαλ-Νιούκαστλ 1-4
(47’ Ντέιβις - 10’, 55’ Σισοκό, 42’ Ρεμί, 90’+2’ Ανίτα)

Στόουκ-Άρσεναλ 1-0
(76’ πεν. Γουόλτερς)

Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 2/3 (18:30)

Άστον Βίλα-Νόριτς
Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας
Τότεναμ-Κάρντιφ

** Τα παιχνίδια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ αναβάλλονται λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ, ανάμεσα στην ομάδα του Πελεγκρίνι και τις «μαυρόγατες».


Η επόμενη αγωνιστική (29η)

Σάββατο, 8/3 (17:00)

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Κάρντιφ-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Στόουκ
Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

** Αναβάλλονται λόγω Κυπέλλου τα παιχνίδια: Άρσεναλ-Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ-Χαλ, Νιουκάστλ-Έβερτον και Λίβερπουλ-Σάντερλαντ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x