Πορτογαλία

«Βλέπει» Σάντος η Πόρτο

Μεταξύ των υποψηφίων να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο μετά το Μουντιάλ στη Βραζιλία είναι ο Φερνάντο Σάντος, όπως γράφει η SportDay.

Την ώρα που στην ΕΠΟ αναζητούν τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, εκείνος φέρεται να κοντά στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του να εργαστεί ξανά σε σύλλογο.

Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που φημολογείται ότι εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου τεχνικού, αφού σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει πως υπάρχει και άλλη ομάδα που… καλοβλέπει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στις αρχές της εβδομάδας ο ομοσπονδιακός τεχνικός δέχθηκε μία κλήση από την πατρίδα του και ενημερώθηκε πως είναι μεταξύ των υποψηφίων για να καθίσει στον πάγκο της Πόρτο την επόμενη σεζόν.

Ποιος τον ενημέρωσε; Δεν ήταν άλλος από το δεξί χέρι του προέδρου των «δράκων», Πίντο ντα Κόστα, ο Αντέρο Ενρίκε. Μάλιστα, το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ακόμα και αν η Πόρτο κατακτήσει το Europa League ο Λουίς Κάστρο θα αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Σάντος να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πιθανότητα να δουλέψει ξανά στη χώρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x