Stoiximan Super League

Με σύμμαχο το… κάστρο

Με «όπλο» του το απόρθητο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League, υποδεχόμενος απόψε τον Παναθηναϊκό (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Το πρώτο βήμα για να πετύχει την έξοδο στα προκριματικά του Champions League καλείται να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι (17:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» θα βασιστούν στην έδρα τους, όπως έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου είχαν 12 νίκες και 5 ισοπαλίες. Το πρώτο ματς στους αγώνες κατάταξης ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στην μετέπειτα εξέλιξη των πλέι οφ.

Η φετινή ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι πιο έμπειρη, έχει νοοτροπία νικητή και τεράστια αυτοπεποίθηση για να πετύχει τον σκοπό της.

Η «δίψα» για διάκριση ξεχειλίζει στο Περιστέρι. Δεν πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να φορτώσει με υπερβολικό άγχος την ομάδα και να γυρίσει μπούμερανγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νάστο, Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Δημούτσος και Γκαρσία, με τους Ούμπιντες και Μπρίτο στα πλάγια. Ο Καραμάνος θα είναι πίσω από τον Παπαδόπουλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σηφάκη, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Φωτάκης και Φάμπιο. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Θεολόγου και ο Φυτανίδης, ο οποίος ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x