Stoiximan Super League

Παντελιάδης και… πλέι οφ στον Αστέρα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης φέρεται να βρίσκεται ο Θανάσης Παντελιάδης, όμως οι Αρκάδες έχουν σε προτεραιότητα το σημερινό ματς για τα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ (19:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Την περίπτωση του Θανάση Παντελιάδη φέρονται να εξετάζουν «ζεστά» στον Αστέρα Τρίπολης εν όψει της ενίσχυσης που θα υπάρξει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, η SportDay γράφει πως ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ είναι ψηλά στη σχετική λίστα των Αρκάδων και ίσως σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.

Προτεραιότητα, όμως, για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη αποτελεί η διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, η οποία αρχίζει απόψε και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα (19:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr)..

Στον Αστέρα θέλουν να εκμεταλλευτούν την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον «Δικέφαλο του Βορρά», ύστερα από την αποτυχία να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπαντή και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Κοντοέ, Γκοϊάν, Σανκαρέ και Λούι.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζησόπουλος και Ουσέρο, με τον Έντο σε πιο επιθετικό ρόλο. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ντε Μπλάσις, Καράσκο και Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ερνάντεζ, Μουνάφο, Χουάνμα, Βάλντο, Ναβάρο, Κουρμπέλης και Παπαχρήστος. Εκτός έμεινε ο Τσαμπούρης για λόγους τακτικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x