Stoiximan Super League

Κλείνει «μπομπέρ» ο Παναιτωλικός

Στον Παναιτωλικό στέλνουν τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άντρε Άλβες, που έχει καλή… επαφή με τα δίχτυα και προορίζεται για αντικαταστάτης του Ανρί Καμαρά.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άντρε Άλβες βρίσκεται ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ. Για τον 31χρονο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από τις top ομάδες της Μεγαλονήσου, αλλά φαίνεται πως ο σύλλογος του Αγρινίου έχει τον πρώτο λόγο και δεν αποκλείεται να κλείσει άμεσα το θέμα τις επόμενες ημέρες.

Μέχρι πρόσφατα ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην Ομόνοια, στην οποία παρέμεινε για 1,5 χρόνο και φαίνεται πως είναι μια… ανάσα από τα «καναρίνια» που ψάχνουν επιθετικό μετά την αποχώρηση του Καμαρά. Ο 31χρονος φορ στους 18 μήνες που έπαιξε στους «τριφυλλοφόρους», από τον Γενάρη του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2013, σημείωσε 20 γκολ σε 41 ματς, κατέκτησε το Κύπελλο και άφησε το στίγμα του. Πριν βρεθεί στην Κύπρο από το 2005 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 στην Ουγγαρία, όπου αγωνίστηκε σε Χόνβεντ, Κάποσβαρ και Βιντεότον.

Συνολικά πέτυχε 87 τέρματα σε 178 παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας, κατέκτησε τίτλους, ενώ μία φορά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μετά την Κύπρο βρέθηκε στο Κατάρ για ένα μικρό διάστημα και στη συνέχεια πέρασε για λίγο από την Κάποσβαρ της Ουγγαρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x