Euro 2024

«Πονοκέφαλος» με Μοντραγκόν

Ένα απροσδόκητο πρόβλημα ίσως κληθεί ν’ αντιμετωπίσει η Κολομβία πριν το παιχνίδι με την Εθνική μας. Ο Φαρίντ Μοντραγκόν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε απ’ την προπόνηση της Τρίτης.

Από ένα απρόοπτο που δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Χοσέ Πέκερμαν σημαδεύτηκε η προπόνηση της Κολομβίας το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδας).

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ και το παιχνίδι με την Εθνική μας, ο τεχνικός των «καφετέρος» είδε τον Φαρίντ Μοντραγκόν ν’ αποχωρεί αναγκαστικά από το πρόγραμμα.

Ο 42χρονος γκολκίπερ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι και αποσύρθηκε από το γήπεδο με τη βοήθεια του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Κάρλος Ουτσόα.

Όσο για την κατάστασή του, ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν την Τετάρτη, όταν και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί η πρώτη διάγνωση ότι πρόκειται για τράβηγμα.

Εφόσον λοιπόν δεν καταφέρει να προλάβει το σαββατιάτικο ματς, ο Πέκερμαν δεν θα έχει να διαλέξει μεταξύ εκείνου και του Νταβίντ Οσπίνα (έπαιξαν από ένα φιλικό ο καθένας) και αναγκαστικά θα πάει στην επιλογή του γκολκίπερ της Νις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x