Stoiximan Super League

Στα «πράσινα» ο Τριανταφυλλάκος

Την πρώτη του μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε ο Πανθρακικός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο για διετές συμβόλαιο.

Ο Πανθρακικός είναι ο επόμενος… σταθμός στην καριέρα του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, που αποχώρησε από τον Άρη.

Ο 23χρονος επιθετικός συμφώνησε με τον σύλλογο της Κομοτηνής για να υπογράψει διετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Κομοτηνής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στην Δόξα Αδελφικού που συμμετείχε στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και σε ηλικία 16 ετών μεταπήδησε στον Οδυσσέα Αναγέννησης με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στην Football League 2.

Την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή του Βορείου Ομίλου της Football League 2. To 2011 μεταγράφηκε στην ομάδα του Άρη στην οποία έμεινε για 3 χρόνια έχοντας 44 εμφανίσεις και 3 τέρματα για το πρωτάθλημα της Super League.

Τη σεζόν 2013-14 έκανε 12 εμφανίσεις στη Superleague και μια στο Κύπελλο, διότι τον Νοέμβριο έπαθε κάταγμα στην κνήμη και έμεινε εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x