Stoiximan Super League

Πρώτη μεταγραφή για Κέρκυρα

Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη (2/7) η Κέρκυρα, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Χιλιανό μέσο, Άνχελ Ορλάντο Ρόχας.

Κάτοικος Κέρκυρας θα είναι από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χιλιανός Άνχελ Ορλάντο Ρόχας, όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «Φαίακες» την Τετάρτη (2/7).

Ο 29χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, όπως η Ουνιβερσιδάδ Ντε Χιλή, η Σαν Λουίς και την Έβερτον (ομάδα της Χιλής).

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, Άνχελ Ορλάντο Ρόχας Ορτέγκα, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η διάρκειά της συμφωνίας είναι ενός έτους.

Γεννημένος στις 10/4/1985, είναι επιτελικός μέσος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ο «Ανχελίτο» διετέλεσε στο παρελθόν διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της χώρας του, μετέχοντας, μάλιστα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2005.

Είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Ουνιβερσιδάδ, το 2004 ανέβηκε στην α’ ομάδα κι έως το 2011, που αποχώρησε οριστικά, πανηγύρισε τρία Πρωταθλήματα (2004, 2008, 2009), με απολογισμό 85 αγώνες, 4 γκολ κι ένα παρατσούκλι, δια χειρός του (κάποια στιγμή) προπονητή του –και πρώην του Παναθηναϊκού- Σέρχιο Μαρκαριάν: «Superlativo».

Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στην Έβερτον ντε Βίνα ντελ Μαρ (2006, 2008, 2011- τις δύο πρώτες στην Α’ κατηγορία), στην οποία κι επέστρεψε προ διετίας (από την Σαν Λουίς, της Β’ Χιλής- 40/2). Ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός «σταθμός», πριν από τη «μετακόμισή» του στην Κέρκυρα και η οποία συνιστά τη δεύτερη θητεία του σε ομάδα εκτός Χιλής, μετά το πέρασμά του απ’ τη βραζιλιάνικη, Γκόιας, το 2010
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x