Euro 2024

Πολύ δύσκολα με Γερμανία ο Νεϊμάρ!

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα στην Βραζιλία σχετικά με την κατάσταση του Νεϊμάρ. Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολα θα προλάβει την Γερμανία!

Χαμόγελα για την πρόκριση στα ημιτελικά, «παγωμάρα» για την κατάσταση του Νεϊμάρ στη Βραζιλία.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα συγκρούστηκε άγαρμπα προς το τέλος του αγώνα με τον Ζουνίνγκα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει απ' το γήπεδο με φορείο, δείχνοντας να πονάει αρκετά (ο Ενρίκε πέρασε στη θέση του) και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με την Γερμανία δεν είναι υπέρ του!

Αυτό τόνισε άλλωστε και ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι μετά τη νίκη επί της Κολομβίας: «Ο Νεϊμάρ πήγε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό της ομάδας, λόγω του χτυπήματος στην πλάτη. Έκλαιγε απ’ τον πόνο. Δεν θα είναι εύκολο γι’ αυτόν να αναρρώσει άμεσα, δεδομένου της περιοχής που ήρθε ο τραυματισμός και του πόνου που ένιωθε. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό με την Γερμανία»!

Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Νεϊμάρ, όπου και θα φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x