Stoiximan Super League

Και Εντιγκά και Ντοσεβί

Ήταν τυπικό, τώρα και επίσημο. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Ντελβίν Εντιγκά, όσο και του Ματιέ Ντοσεβί.

Ο Κονγκολέζος μέσος βρίσκεται στο λιμάνι από την περασμένη χρονιά, όταν και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό.

Από το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν βασικό στέλεχος στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» και με την συνολική παρουσία του έπεισε τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, με κανονική μεταγραφή από τη Μονακό.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών χωρίς λεπτομέρειες της συμφωνίας (χρονική διάρκεια συμβολαίου κτλ).

Η συγκεκριμένη περίπτωση έμοιαζε περισσότερο τυπική και απλώς σήμερα πήρε επίσημο χαρακτήρα η συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους Μονεγάσκους.

Με διαφορά λίγων λεπτών ανακοινώθηκε και ο Ματιέ Ντοσεβί. O 26χρονος εξτρέμ μέχρι πρότινος της Βαλενσιέν βρέθηκε χθες στην Ελλάδα και πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x