Stoiximan Super League

Συμφώνησε με Ζίτο, κοιτάει Αγγελούδη

Σε προφορική συμφωνία με τον Τάμλα Λαντζί, ή αλλιώς «Ζίτο», ήρθε η διοίκηση του Λεβαδειακού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκου Αγγελούδη.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μεκέμε Τάμλα Λατζί, πιο γνωστού ως Ζίτο, στον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος σύντομα θα φτάσει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στη συνέχεια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 28χρονος παίκτης αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Μακάμπι Τίχβα με την οποία είχε μια «γεμάτη» χρονιά. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 στην Μπέβερεν όπου έμεινε μέχρι και το 2007, όταν και αποκτήθηκε από την Λε Μαν στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και πέρυσι.

Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, από τον οποίο τόσο η διοίκηση της ομάδας, όσο και το τεχνικό επιτελείο περιμένουν πολλά εν όψει της νέας χρονιάς, αφού πιστεύουν πως μπορεί να κάνει την διαφορά.

Παράλληλα, στο «πράσινο» μεταγραφικό στόχαστρο φαίνεται ότι βρίσκεται ο Νίκος Αγγελούδης. Ο 23χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x